Fri frakt / Snabb leverans / Fri returrätt

 

FASTIGHET & OFFENTLIG MILJÖ

Söker du ventilationsfilter och andra produkter för en renare inomhusluft? Kemfilter AB har över 30 års erfarenhet av lösningar för fastigheter, kommuner och offentliga miljöer. Våra beprövade produkter tar bort såväl dålig lukt och farliga partiklar. Kontakta oss för mer information om respektive produkt.

DEEP BED SCRUBBER

Kemfilters DBS (Deep bed scrubber) förhindrar korrosion i miljöer där det förekommer höga gaskoncentrationer i ventilationsluften. Filterskåpet nyttjas t ex där känslig elektronik finns installerad, i ställverk, KK-rum, etc. Skåpet kan även användas där det finns illaluktande gaser i frånluften, som t ex matos och lukt från reningsverk.

KASSETTER

Vi tillverkar både påfyllningsbara flergångskasseter (K23 & K14) i epoxilackerat stål och engångskassetter i 100% återvinningsbar plast.

 

GASFILTERAGGREGAT

Med Kemfilters gasfilteraggregat förstärks gasfilterventilationen för borttagande av korrosiva och illaluktande gaser typ H2S, SO2, CL2, med flera. Detta till en låg installationskostnad.SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR

För att kunna förse dig med bra produkter idag och i framtiden, driver vi en egen verkstad och konstruktionsavdelning. Som ett led i vår totala kundservice arbetar vi aktivt med att utveckla produkter som är konkurrenskraftiga och högkvalitativa. Vi kan även skräddarsy produkter för era behov och önskemål.

Kontakta oss för vidare diskussion.


MUSEUM
Våra produkter och lösningar används bland annat på museum där kraven på inomhusmiljön är högt ställda. Vi erbjuder såväl konsultation och skräddarsydda produkter för att hitta den optimala lösningen för respektive fastighet.


Välkommen att beställa produkter till din fastighet!