Fri frakt inom Sverige / Snabb leverans / Fri returrätt

 

FASTIGHET & OFFENTLIG MILJÖ

Söker du ventilationsfilter och andra produkter för en renare inomhusluft? Kemfilter AB har över 40 års erfarenhet av lösningar för fastigheter, kommuner och offentliga miljöer. Våra beprövade produkter tar bort såväl dålig lukt och farliga partiklar. Kontakta oss för mer information om respektive produkt.

Kemfilter AB skapar ren luft i alla tänkbara miljöer. Med egen tillverkning av Djupbäddar, Luftrenaren Maximus samt en mängd olika Gasfilterskåp med kassett eller patron-system skapar vi de bästa förutsättningarna för våra kunder. 

Har ni ett kontor eller kontorslandskap kan vi med hjälp av mobila återcirkulerande luftrenare skapa en hälsosam arbetsmiljö för er personal. Visste du tex att inomhusluften ibland kan vara mer förorenad än utomhusluften i en stad? Med ren luft på erat kontor får Er personal mer energi och minskar symtomen huvudvärk, allergi, illamående, hosta, andningsproblem, ögon-hud irritation som dålig luft medför.

Våra olika djupbäddar eller gasfilterskåp med kassett system appliceras med fördel mot ventilationssystemet där utomhusmiljön har en förhöjd mängd av kritiska gaser som tex svavelväte (H2S). Systemet appliceras även på frånluften där risk för utsläpp av odörer eller giftiga gaser från tillverkning förekommer. 

Våra kunder är Muséer, Fastighetsbolag, Industrier, Butiker, Kommuner, Restauranger mm

Kontakta oss gärna för mer information och hur vi kan hjälpa just er!


Kemfilters DBS lösningar

Kemfilters DBS lösningar förhindrar korrosion i miljöer där det förekommer höga gaskoncentrationer i ventilationsluften. Filterskåpet nyttjas t ex där känslig elektronik finns installerad, i ställverk, KK-rum, etc. Skåpet kan även användas där det finns illaluktande gaser i frånluften, som t ex matos, lukt från reningsverk, soprum, eller pumpstationer.

 Mobila luftrenare

Med våra mobila luftrenare i olika storlekar  renar vi luft i kontor, butiker, museer, gym, hotell mm. Våra luftrenare anpassas alltid optimalt efter kundens behov.    

GASFILTERAGGREGAT

Med Kemfilters gasfilteraggregat förstärks gasfilterventilationen för borttagande av korrosiva och illaluktande gaser typ H2S, SO2, CL2, med flera. Vi har egen produktion av djupbäddar, gasfilteraggregat samt kassetter.  

Flerfamiljshus / Fastighetsbolag

Är ni ett fastighetsbolag och har problem med avloppslukt från avluftningen på era flerfamiljshus? 

Installera ett Rörfilter 200 direkt på avluftningen på vinden och slipp oönskade odörer. Med Rörfilter 200 sker service och byte av patroner snabbt och smidigt inomhus. Fastighetsbolag / Restauranger

Har ni problem med oönskade odörer från erat soprum? 

Installera en DBS från Kemfilter och slipp den otrevliga lukten.

Restauranger

Har ni problem med oönskade odörer från er fettavskiljare? Ligger lukten dessutom över er uteservering så är detta inget trevligt för era matgäster.

Installera vår Odörfällan eller vårat Rörfilter 200 avslut på er avluftning och slipp den otrevliga lukten.

SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR

För att kunna förse dig med bra produkter idag och i framtiden, driver vi en egen verkstad och konstruktionsavdelning. Som ett led i vår totala kundservice arbetar vi aktivt med att utveckla produkter som är konkurrenskraftiga och högkvalitativa. Vi kan även skräddarsy produkter för era behov och önskemål.


Kontakta oss för vidare diskussion.

MUSEUM
Våra produkter och lösningar används bland annat på museum där kraven på inomhusmiljön är högt ställda. Vi erbjuder såväl konsultation och skräddarsydda produkter för att hitta den optimala lösningen för respektive fastighet.


Välkommen att beställa produkter till din fastighet!