Fri frakt inom Sverige / Snabb leverans / Fri returrätt

 

INDUSTRI

Vi har ett brett sortiment av produkter för både större och mindre industrier. Vi erbjuder bland annat Deep Bed Scrubber, kassetter och gasfilteraggregat. Kontakta oss idag för ytterligare information.

DEEP BED SCRUBBER

Kemfilters DBS (Deep bed scrubber) förhindrar korrosion i miljöer där det förekommer höga gaskoncentrationer i ventilationsluften. Filterskåpet nyttjas t ex där känslig elektronik finns installerad, i ställverk, KK-rum, etc. Skåpet kan även användas där det finns illaluktande gaser i från luften, som t ex matos och lukt från reningsverk.

KASSETTER

Vi tillverkar både påfyllningsbara flergångskasseter (K23 & K14) i epoxilackerat stål och engångskassetter i 100% återvinningsbar plast.


GASFILTERAGGREGAT

Med Kemfilters gasfilteraggregat förstärks gasfilterventilationen för borttagande av korrosiva och illaluktande gaser typ H2S, SO2, CL2, med flera. Detta till en låg installationskostnad.SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR

Har du funderingar kring vilken lösning som passar din industri bäst? Kontakta oss för en konsultation så löser vi era problem.Välkommen att beställa produkter till din fastighet!