Fri frakt inom Sverige / Snabb leverans / Fri returrätt

Kemfilters DBS  

Med Kemfilters egendesignade och egentillverkade DBS har vi skapat en mångsidig produkt som kan appliceras på de mest krävande miljöer.

Våra DBS:er finns i olika utföranden och kapaciteter. Till ventilation eller fristående.

Med våran unika lösning kan montering ske på plats utan att behöva riva väggar och tak.

Med en kapacitet av nominellt luftflöde från allt emellan 50 m3/h ända upp till 10 000 m3/h kan applikationerna anpassas till det lilla soprummet i ett flerfamiljshus ända upp till den mest krävande  miljön inom industrin.APS stationer kommuner.

Gör som andra kommuner redan gjort!

Installera Kemfilters DBS lösning på era pumpstationer och låt grannarna slippa avloppslukten.  


Soprum flerfamiljshus / föreningar.

Är ni ett fastighetsbolag, förening eller restaurang? Slipp oönskade odörer ifrån soprummet i trädgården eller på uteserveringen . Installera en DBS från Kemfilter AB och era hyres eller lunch gäster blir nöjda.

Kontakta gärna oss för information och pris!Ställverk, Kommunikationsrum/Korskopplingsrum (KK-rum)

Kemfilters DBS förhindrar korrosion i miljöer där det förekommer höga gaskoncentrationer i ventilationsluften. Filterskåpet nyttjas t ex där känslig elektronik finns installerad, i ställverk, KK-rum, etc.

 

Reningsverk / Storkök

Kemfilters DBS kan appliceras där det finns illaluktande gaser i frånluften, som t ex matos och eller lukt från reningsverk.

 

 

Industrier

På industrier där det förekommer höga gaskoncentrationer är det ofta en kombination av ett flertal gasfilterlösningar, där våra DBS:er används i både ventilation (make up) eller återcirkulerande.